Loading...
Woning Stevens Verzekeringen KalmthoutWoning Stevens Verzekeringen Kalmthout

Verzekeringen voor onroerend goed en inboedel

Er zijn tal van mogelijke omstandigheden waarbij een woningverzekering soelaas biedt. Voor alle types vastgoed in alle soorten situaties vindt u bij ons gepaste verzekeringen.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen over een product?

Woning

Uw gezin en uw woning zijn voor u wellicht het meest waardevol. Daarom is het belangrijk dat u ze goed verzekert. Er zijn heel wat mogelijkheden om uw huis te beschermen. Maak een afspraak om deze samen door te nemen.

Inhoud

Ongetwijfeld heeft u door de jaren heen een hele inboedel verzameld. Ook hier is het belangrijk dat deze goed verzekerd is, op welke locatie dan ook. Maak een afspraak en dan kijken we samen naar een verzekeringsoplossing.

Diefstal

Helaas gebeuren er elk jaar tienduizenden inbraken. Een verzekering die de inhoud van uw woning dekt bij diefstal, is dus geen overbodige luxe.

Verhuurder-huurder

Zowel huurders als verhuurders komen situaties tegen die minder vanzelfsprekend zijn. Bij ons vindt u alle informatie over verzekeringen die specifiek aangepast zijn aan deze situaties.

Ongevallenverzekering

Een ongeval kan iedereen overkomen. Het aantal ongevallen in het privéleven en de financiële gevolgen ervan worden vaak onderschat. Een deel van de kosten na zo'n ongeval wordt terugbetaald door het ziekenfonds of een verzekeraar, maar dat is meestal niet voldoende om u op lange termijn financieel te beschermen.

Overlijden en invaliditeit

Uw gezin is uw meest waardevolle bezit. Daarom wilt u hun financiële toekomst veiligstellen als u onverwacht zou overlijden of arbeidsongeschikt zou worden. Want het verlies van een inkomen kan rampzalige gevolgen hebben in een gezin. We kunnen onder andere helpen met een schuldsaldoverzekering en een overlijdensdekking met vast kapitaal. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer gepersonaliseerd advies over de formules die we hiervoor aanbieden.