Loading...

Ons verzekeringen team

Wij begeleiden u met kennis van zaken en gezond verstand

Bij Stevens verzekeringen nemen we onze taak als uw partner en adviseur voor verzekeringen heel serieus.

Ons team heeft niet alleen de nodige ervaring die ze met u willen delen, maar ook de motivatie om u écht verder te helpen. Alles begint bij tijd nemen en goed luisteren om u te leren kennen en uw noden en wensen te begrijpen.

Omdat we een langetermijnvisie vooropstellen hechten we er belang aan dat u een vaste contactpersoon heeft die u echt kent en u met al zijn expertise bijstaat wanneer u het nodig acht.

Team Stevens Verzekeringen KalmthoutTeam Stevens Verzekeringen Kalmthout
Mieke Stevens - FINTRO Bank Kalmthout

Mieke Stevens

Zaakvoerder

Als dochter van de oprichter, Eugène Stevens, zit ondernemen bij Mieke in het bloed. Als kantoorhoudster is zij al jarenlang het gezicht en dragende kracht van het kantoor. Het glas is bij haar steeds halfvol en ze staat voor iedereen klaar om te helpen waar nodig. Voor advies rond vermogensopbouw kunt u op haar en haar jarenlange ervaring rekenen.


Lucas Stevens

Zaakvoerder

Lucas leidt ons kantoor in goede banen en staat bekend als een gepassioneerde en behulpzame teamplayer. Als specialiteit behandelt hij de professionele dossiers en kan elke ondernemer bij hem terecht. Zoals elke echte Kalmthoutenaar betaamt maakt hij ook deel uit van een lokale vereniging als speler bij voetbalclub K. Kalmthout SK.

Lucas Stevens - FINTRO Bank Kalmthout

Werner Jespers - FINTRO Bank Kalmthout

Werner Jespers

Zaakvoerder

Reeds 20 jaar maakt Werner deel uit van ons team. Een vaste waarde die het kantoor door en door kent. Hij is een collega waar je op kan bouwen en die een handje helpt waar nodig. Heb je vragen of advies nodig over levensverzekeringen, dan ben je bij Werner aan het juiste adres.


Nic Van Hooydonck

Commercieel adviseur

Een trouwe medewerker met een encyclopedie aan kennis. Nic zet zich op zijn bekende en immer rustige manier in voor onze particuliere klanten. Naast zijn job is hij een echte familieman die al eens graag een balletje slaat op het tennisplein.

Nic Van Hooydonck - FINTRO Bank Kalmthout

Anneleen Jennes - FINTRO Bank Kalmthout

Anneleen Jennes

Commercieel adviseur

Ben je een particuliere klant of ondernemer? Dan is de kans groot dat je al kennis hebt gemaakt met Anneleen. Zij is onze duizendpoot die beide type dossiers beheert. Punctueel en beredeneerd zijn een paar van haar eigenschappen die steeds garant staan voor topservice. Buiten de kantooruren houdt ze van reizen en geeft ze haar zwemervaring over aan kleuters.


Debbie De Laat

Commercieel adviseur

Debbie is uw aanspreekpunt en adviseur voor particulieren. Ze is gestructureerd, altijd vriendelijk en loyaal. Haar veelzijdigheid komt voort uit eerdere werkervaring in ons Fintro bankkantoor, maar ook in het verzekeringswezen. Buiten werk geniet ze van reizen, etentjes, musicals, zingen en in de zomer romannetjes lezen aan het zwembad met een cocktail, terwijl ze in de winter graag kerstfilms kijkt met warme chocomelk.

Debbie De Laat - FINTRO Bank Kalmthout

Marleen Joosens - FINTRO Bank Kalmthout

Marleen Joosens

Commercieel adviseur

Met ruime ervaring in de verzekeringssector brengt Marleen niet alleen professionele kennis, maar ook een kalme, positieve en geduldige benadering met zich mee. Buiten kantoor is ze gepassioneerd bezig met saxofoonspelen, breien, koken en bakken. Daarnaast vindt ze nog tijd voor spannende thrillers wanneer ze niet druk bezig is met het entertainen van haar kinderen.