Loading...
Aansprakelijkheid Stevens Verzekeringen KalmthoutAansprakelijkheid Stevens Verzekeringen Kalmthout

Geef risico’s geen kans

Ondernemen is risico’s nemen. Ook al heeft u de beste bedoelingen, toch is het mogelijk dat uw aansprakelijkheid in bepaalde omstandigheden in het gedrang komt. Daarom is het belangrijk om vooraf bij een aantal risico’s stil te staan en die zorgvuldig in te dekken met verzekeringsoplossingen op maat. Waar we u graag mee helpen:

  • BA Onderneming: deze verzekering waarborgt de aansprakelijkheid van uw onderneming voor schade aan derden tijdens de uitbating van uw activiteiten.
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: dekt de schade van contractuele aard. Deze verzekering is voornamelijk van belang voor consultants en opdrachtgevers.
  • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: als bestuurder van een vennootschap kan u persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor fouten of nalatigheden. Hiervoor biedt de BA Bestuurder een oplossing op maat.
  • Verzekering Objectieve aansprakelijkheid voor Brand en Ontploffing: is wettelijk verplicht voor uitbaters van bepaalde publiek toegankelijke handelszaken, zoals onder andere restaurants en cafés.
  • Rechtsbijstandsverzekering: zorgt voor juridische en financiële bijstand bij conflicten tegenover klanten, leveranciers,...

Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen over een product?