Loading...
Gezin Stevens Verzekeringen KalmthoutGezin Stevens Verzekeringen Kalmthout

Verzeker uw naasten en uzelf

Bescherm uw gezin bij ongevallen, ziekte, invaliditeit en overlijden zowel in België als in het buitenland. Wie wordt bij welke polissen juist beschermd en wat zijn de gedekte risico’s? Vraag advies bij onze experten.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen over een product?

Ongevallenverzekering

Een ongeval kan iedereen overkomen. Het aantal ongevallen in het privéleven en de financiële gevolgen ervan worden vaak onderschat. Een deel van de kosten na zo'n ongeval wordt terugbetaald door het ziekenfonds of een verzekeraar, maar dat is meestal niet voldoende om u op lange termijn financieel te beschermen.

Overlijden en invaliditeit

Uw gezin is uw meest waardevolle bezit. Daarom wilt u hun financiële toekomst veiligstellen als u onverwacht zou overlijden of arbeidsongeschikt zou worden. Want het verlies van een inkomen kan rampzalige gevolgen hebben in een gezin. We kunnen onder andere helpen met een schuldsaldoverzekering en een overlijdensdekking met vast kapitaal. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer gepersonaliseerd advies over de formules die we hiervoor aanbieden.

Familiale verzekering

De familiale verzekering – ook wel ‘BA Privéleven’ genoemd – is heel erg nuttig. Een ongeval is snel gebeurd en de financiële gevolgen kunnen aanzienlijk zijn. Bescherm daarom uzelf en uw gezin voor een schade veroorzaakt door uw gezin of huisdieren.

Reisverzekering

Vakantie staat normaal gezien garant voor ontspanning en plezier, maar er kan altijd iets gebeuren dat roet in het eten komt gooien. We kunnen u verschillende dekkingen voorstellen die ervoor zorgen dat u zorgeloos van uw reis kan blijven genieten.

Hospitalisatieverzekering

Bij ziekte of ongeval kunnen ziekenhuiskosten vaak hoog oplopen. Bescherm u in deze situaties tegen de financiële gevolgen als u ziek wordt of een ernstige operatie moet ondergaan. Ook tandverzekeringen of ambulante verzekering behoren tot de mogelijkheden. Informeer er naar bij ons op kantoor.

Rechtsbijstand

Een sterke rechtsbijstandsverzekering wint alleen maar aan belang. Het beschermt u en uw gezin tegen gevolgen van onverwachte juridische problemen in het leven. Of het nu gaat over schade die u oploopt door de fout van iemand anders of een geschil over een contract, uw inkomen, een erfenis ... Kom langs en we leggen graag de verschillende mogelijkheden uit.