Team

Mieke Stevens

Zaakvoerder

Mieke Stevens

Al bijna 20 jaar staat ze aan het roer van de bank en sinds het overlijden van haar broer Paul neemt ze ook de verzekeringen onder haar hoede. Mieke staat bekend om haar wilskracht. Ze gaat ver voor haar klanten en ziet haar werk niet als een job, maar een passie.

Nic Van Hooydonck

Adviseur Particulieren

Nic Van Hooydonck

Meteen na de schoolbanken aangekomen en nooit meer vertrokken. Nic hoort al een hele tijd bij het team. Hij behandelt particuliere dossiers van A tot Z en bewaart steeds de kalmte. In zijn vrije tijd vind je de familieman vaak op het tennisveld of op de fiets.

Toon Beens

Adviseur Ondernemingen & Aanvullende Pensioenen

Toon Beens

Na enkele jaren ervaring op de verzekeringsmarkt koos Toon voor een nieuwe uitdaging binnen ons kantoor. Hij is vertrouwd met particuliere en professionele klanten en heeft naast de varia-verzekeringen een goede achtergrond in life & benefits. Sport en muziek vormen de rode draad in zijn vrije tijd.

Ewoud Verbist

Administratief Medewerker Verzekeringen

Na zijn studies accountancy fiscaliteit heeft Ewoud een bijkomende bachelor financiën en verzekeringen behaald. Met deze achtergrond is Ewoud de ideale man om het verzekeringsteam administratief te ondersteunen.

In zijn vrije tijd is Ewoud op het voetbalveld te vinden waar hij het beste van zichzelf geeft bij de reserven B van Kalmthout of op het minivoetbalveld. Hij gaat binnenkort ook een cursus bierbrouwen volgen.