In het kader van de overheidsmaatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het corona-virus (Covid-19) is ons kantoor enkel toegankelijk na voorafgaandelijke afspraak voor dringende zaken en dit tijdens de weekdagen. In het weekend blijft het kantoor tot nader order gesloten.

De gezondheid van U en onze medewerkers is onze eerste prioriteit.

We blijven tijdens de werkdagen bereikbaar per mail en telefoon:

  • Tel: 03 666 08 99
  • E-mail: info@stevensverzekeringen.be

Indien er geen medewerkers aanwezig zijn, kan u ons bij hoogdringende zaken telefonisch bereiken op het nummer +32 3 666 08 99 via onze helpdesk en dit 24/24 u.

U kan ook steeds terecht bij de alarmcentrales van de verschillende verzekeringsmaatschappijen waarvan u de gegevens kan terugvinden o.a. op uw groene kaart of via de websites van de betrokken verzekeraars.

Indien wij op verplaatsing moeten gaan voor dringende expertises en dergelijke zullen wij dit doen met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen.

U mag er vanop aan dat wij gedurende deze uitzonderlijke periode er alles aan blijven doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We maken er samen het beste van.

Het verzekeringsteam van Kantoor Stevens Kalmthout

Verzekeringen Stevens en Zoon bvba

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Kalmthout werkt ons kantoor samen met verschillende maatschappijen. Zo komen we tot een ruim aanbod aan mogelijken en bieden we onze klanten steeds een bescherming op maat. Maak gerust een afspraak met onze medewerkers of kom vrijblijvend langs op kantoor.

Verzekeringen Stevens en Zoon bvba

Pastoor Weytslaan 32
2920 Kalmthout

Over ons
Openingsuren:

Maandag t/m Vrijdag 

Voormiddag: 09u00 - 12u30 

Namiddag:  13u30 - 18u00 (na afspraak)

Zaterdag

Voormiddag: 09u00 - 12u00 (na afspraak)

Namiddag: gesloten

Zon- en feestdagen

Gesloten

Nieuws

Online shoppen biedt veel voordelen. Je moet geen mensenzee doorzwemmen, hebt énorm veel keuze en je krijgt je aankoop in vele gevallen aan de deur geleverd. Maar wat als de broodrooster die je online kocht het na één week laat af...

Lees meer>>

Bekijk en vergelijk de verschillende bijstandsform...

Lees meer>>

Wie duurzaam belegt, streeft naast een financieel ...

Lees meer>>